Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Expertise 

Al meer dan 15 jaar begeleid ik organisaties, teams en personen. Ik ben breed opgeleid en ben werkzaam als senior adviseur/trainer/coach in het bedrijfsleven waar ik bedrijven ondersteun bij professionaliserings- en transformatietrajecten. Mijn specialisatie is persoonlijke effectiviteit in werk en in leven. Daarnaast train ik ook op het gebied van team- en leiderschapsontwikkeling en organisatieverandering.     

Carrière

Na mijn studie werkte ik vanaf 1995 als intercedente bij Randstad, waar ik er al snel achter kwam dat ik verder wilde studeren. Na de opleiding toegepaste psychoanalyse bij het ITIP startte ik als als trainer bij Hewlett Packard en faciliteerde, ontwikkelde en gaf wereldwijd trainingen aan consultants op het gebied van NLP en Strategic Visioning. Na een aantal jaren veel van huis te zijn geweest besloot ik om te gaan trainen in Nederland. In 2001 ben ik in dienst getreden bij Gooiconsult en heb ik met veel plezier samengewerkt als senior adviseur/trainer met verschillende grote ondernemingen waaronder, NUON, ABN AMRO, Gemeente Amsterdam, CBS, VTS Politie & KLM. Per 1 februari 2011 heb ik de stap gezet om zelfstandig te worden. Voor Gooiconsult werk ik nog als freelancer..     

Hoe werk ik als coach?

Als coach ben ik empathisch en confronterend. Ik ga uit van jouw verantwoordelijkheid en ik heb voldoende vertrouwen in jou om je te begeleiden door je persoonlijke belemmeringen heen te breken waardoor jij in je eigen kracht gaat staan. De combinatie van mijn transparante communicatie, warmte en een natuurlijke, laagdrempelige manier van werken en scherpte maakt dat ik in staat ben om contact te maken met jouw essentie als persoon. Deze manier van werken gebruik ik ook bij teams en organisatie ontwikkeling. Van daaruit ontstaat beweging, waarbij ik jouw ritme en ruimte respecteer. Daarnaast kijk ik op een holistische wijze naar ontwikkeling en maak ik in mijn interventies regelmatig gebruik van ‘hier en nu’ situaties, omdat dit altijd de meest directe lijn is naar bewustwording van je eigen gedrag en drijfveren. Ik ervaar mijn bijdrage als succesvol wanneer jij naar je hart luistert en ontdekt waar jouw potentie en kracht zit om die in hun werk, leven en relaties vorm te geven. .